Komplikation?

Ja det är frågan, ska man räkna det som komplikation eller ej?
Jag själv gör nog inte det. .
 
I torsdags morse vid 5 tiden vaknade jag av att inte känna mig helt hundra, tänkte för mig själv att barnen dragit hem maginfluensa..
Blev väldigt illamående och gick ner på toa, väl på toa blev illamåendet värre och värre och värre, sista jag minns är att jag tänkte att nu klarar jag inte mer..
En stund senare vaknade jag av att jag kände ett litet tryck mot sidan av huvudet och tänkte
"hur kan det trycka här när jag sitter på toaletten??"
 
Öppnade ögonen och upptäckte att jag låg på golvet, jag hade svimmat och trillat av toastolen!
 
Pallarade mig upp och tog mig ut till soffan fick tag i min telefon och ringe och väckte Sune, han fick komma ner sen fick han stanna hemma från jobb.
Tur det för när jag hade vilat en stund fick jag akut spinga på toaletten igen , då trodde jag att magsjukan nått mig, hade diareér, men till min fasa upptäckte jag att det var rent blod som kom..
Livrädd blev jag och jätteledsen, började hyperventilera och ångestattacken var inte långt borta, lyckades lugna mig och ringa till Aleris.
Hon ville jag skulle åka in till Kristianstad om jag kände att jag orkade, men jag orkade inte, kunde knappt ta mig från toa till sovrummet.
Det blev då bestämt att jag skulle in till akuten i Ystad för provtagning och uppvätskning med dropp, kom in och de tog väl hand om mig och satte ropp och hade bestämt med doktor i K-stad att jag skulle åka dit när droppet gått in.
 
 
Vi körde upp till K-stad, fick eget rum och kopplade drpp igen, sen kom doktor och pratade, man gjorde bedömningen att jag haft en lite större invärtes ruva som lossnat i en av de två nya kopplingarna i magen, eller ett blodkärl som brustit, därav blödningen.
Fick blodstoppande medicin intravenöst och fortsatt dropp samt nya blodprovstagningar titt som tätt..
Fick även järn intravenöst. .
Stannade till Lördag kväll, då hade blodvärdet ökat ifrån 90-108 på en dag så jag fick lov att åka hem.
 
Nu idag mår jag bra igen eller ja jag hade ju aldrig ont någonstans..
Det som retar och stör mig nu är en klump i halsen, kan ej avgöra om det är snor eller svullnad eller svamp.. Pratade med sköterskan på aleris i morse men hon trode det var svullnaden som inte lagt sig än, men jag vettefan, det blir värre tycker jag :( Får ringa igen om det inte lägger sig....
 
 
Tänkte lägga in lite bilder sen från op osv..
 
 
 
 
 
 
 
Petra♥

RSS 2.0