Datorn..

Vår dator sjunger på sista versen därav inget aktivt bloggande, kan blogga ifrån min mobil men inte fattat hur jag lägger in mer än en bild och sen text..
Så nu har jag fått liv i datorn =)
Dessutom har vi haft Mr magsjuka på långdraget besök 12 dagar så inte varit så pigg på att blogga mitt i allt kräk och bajs !
I söndags hade vi det mysigt, vi var ute på promenad och Jesper cyklade, sen spelade vi spel när vi kom in..
Kalle i Sysselstad, eller heter det sisselstad? Spelet är 2 meter långt pch ska ligga på golvet så Maija får snällt sitta i sin matstol och titta på annars hade hon bara förstört =)
Jesper gillar det spelet, jag med för den delen för alla vinner tillsammans, så det finns ingen som är bättre än den andra!
Sen igår var jag och barnen och veckohandla på ICA, det gick superbra!
Jesper var så duktig så !
Jesper satt intryckt med varupåsarna i vagnen medan Maija enbart tänkte på att sno våra Crunchos ( chipsen vi ska ha till tacon på fredag).
Annars blir det bara hemma-mys denna vecka, eller om vi gör nåt skoj..
Inget dagis iallafall för vi vill inte ha hit magsjukan igen utan försöka bygga upp imunförsvaret lite igen..
Jesper har sån hosta så det är likabra han stannar hemma!
Eventuellt en tur till Kristianstad på torsdag, återbesök hos Jespers öronläkare men vet ej eftersom han haft öron inflammation nyss, måste ringa och fråga om det ens är lönt att komma... Ändå en bra bit att köra om det skulle vara helt i onödan..

Jag är kääär <3

I en vagn! Hittat en så sjukt fin vagn till Maija! Återstår att se om det går igenom här hemma och isåfall ska de andra säljas!

favvo Jesper


Underbara älskade !

Lite bilder på mina underbara älskade ♥
Tosan i sitt esse ! ♥
Varit och tjyvat i leklådan ♥
Såhär ser det ut när snuttan ätit själv, utspritt överallt , men å andra sidan städar hon upp efter sig sen genom att äta upp det :)

Det finaste jag har <3

Dessa två små filurer är det finaste jag har , dom är en av de få saker här i livet jag verkligen lyckats med ! Och kärleken Jesper har till sin lillasyster går inte att beskriva. Det första han gör på morgonen är att gå in till Maija och säger "god morgon Maija, e du vaken? har du sovit gott? " och det sista han gör innan han lägger sig på kvällen är pussar henne godnatt och säger "sov gott vi ses imorgon" Det värmer i mamma-hjärtat på mig! Ni är min värld! Jag älskar er över allt annat oavset vad andra säger!

Den ger inte med sig. .

Maija har fortfarande hög feber, får inte ner den med alvedon så hjärtat är iväg och fixar ipren så vi ska se om det hjälper. Apoteket sa att vi skulle ringa sjukvårds upplysningen för det va inte bra att ha så hög feber mer än ett dygn i hennes ålder, men då säger dom åka till akuten men vi är inte välkomna dit för vi tillhör nova kliniken så då blir de nova i ystad. Men dit får vi väl inte heller komma pga Jesper kräkt och har diarré och nu bajsar Maija oxå riktigt surt :( så hög temp hade hon nyss. .

. .

Jesper drog på henne mössa och sen gick hon runt här i den :)

Min älsklings påg börjar piggna till. .

Han har sovit en bra stund sen testat lite dricka och ätit rån. . Vi får se hur det går. .

Var har tiden tagit vägen? ?

var har tiden tagit vägen? Över 9 månader har gått sedan vi blev en komplett familj på 4. Snart fyller lillan 1 år och vips är det dags att börja jobba. . Jesper fyller 4 år i år! Herregud vad allt bara springer ifrån mig. .

Sjukstuge - helg

Ja, det blir nog en sån helg denna helgen. Stackars Jesper vaknade för en stund sen och kräkte, kräktes nyss igen. . Stackars pojk. Lilla Maija har feber, haft lite feber hela dagen igår sen i natt 39.4. . Så vi får se vad det blir av det hela. . Hoppas att det är snabbt över denna gång! Så nu är det mys till Dinousarie tåget på svtB medan lillasyster fortfarande sover. . Funderar starkt på att strunta i dagis. Det är där alla baciller sprids, och kan då inte någon förälder hålla barnet hemma tills det är helt friskt så sprids det ännu mer. Jag ska ju gå hemma ett halvår till, men samtidigt känns det som om jag inte kommer kunna ersätta dagis, kan nog inte tillfredsställa hans behov. . Det liksom mycket annat får nog stanna som en tanke i mitt huvud. . Nej nu får jag försöka få i Jesper vätska, lite i taget och långsamt. .

Mina små fina <3


Från tanke till handling . .

I förra inlägget skrev jag att jag skulle försöka börja blogga igen. Men som ni ser blev det inte så. Det är mycket som varit och är uppochner i mitt liv. Jag kämpar med övervikten och i höstas blev jag sk utsatt för massa påhopp som tyvärr satt sina fula spår. . Många säger och menar som så att har du ätit dig till din övervikt så kan du fan gå ner det oxå. Men inte alltid så lätt. . För många är att bli av med övervikt att man måste äta mindre och röra mer på sig. Men i mitt fall äter jag för lite så min kropp sparar allt den får i sig för den tror det är dåliga tider och svält. . Så i mitt fall ska jag äta mer för att överhuvudtaget kroppen ska kunna förbränna. Det är svårt, mycket svårt för mig. Jag blir så mätt så mätt och mår lite illa när jag äter så mycke som är rekommenderat till min vikt och kropp. Kämpar med detta och ändå går jag bara upp och upp och upp. . Tröttsamt i längden, en del har gett mig rådet att be om en gastric bypass och tro mig. Lika många gånger som jag tänkt att en op är mitt sista hopp lika många gånger tror jag att jag ska minsann klara mig igenom detta på egen hand. Träffar en dietist ca 1 gång i månaden, men utan resultat. Hon finns ju i stort sett bara som en stöttande hand medan det är bara jag själv som kan påverka hur det ska gå. På tal om det har jag en tid att passa till dietist nu så får avsluta och göra mig redo. Men jag ska se hur lång tid det ska ta att komma ifrån tanke till handling vad gäller min blogg. Tänkte blogga mer och lägga ner facebook för det är bara skit ändå. . På återseende :)

RSS 2.0